SVEČANO URUČENI UGOVORI POKRAJINSKIM SPORTSKIM SAVEZIMA ZA 2017. GODINU

U ponedeljak, 27. februara 2017. godine, u velikoj sali Sportskog saveza Vojvodine Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez svečano je uručio ugovore o sufinansiranju godišnjih i posebnih programa pokrajinskim granskim sportskim savezima i savezima iz oblasti sporta za 2017. godinu. Ispred Sportskog saveza Vojvodine, kao domaćina, prisutne je pozdravio predsednik SSV Bora Sibinkić. Nakon pozdravnog govora, brojnim predstavnicima pokrajinskih sportskih saveza i pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta, obratio se Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez.

 Od izuzetnog značaja je bilo prisustvo velikog broja predstavnika pokrajinskih sportskih saveza na današnjem svečanom uručivanju ugovora što je pohvalio i gospodin Batez.

Svečanom uručivanju ugovora, takođe su prisustvovali prof. dr Patrik Drid, podsekretar Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, Aranka Binder, pomoćnica za sport, dr Danijel Župić direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta, mr Mladen Stojšin, generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine, kao i ostali zaposleni u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu.

Danas je uručeno ukupno 56 ugovora o sufinansiranju godišnjih programa i ukupno 26 ugovora o sufinansiranju posebnih programa za 2017. godinu.

Rešenja o dodeli sredstava možete da preuzmete ovde:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 − 3 =